Takk for at du abonnerer på nyhetsbrevet.

Bli støttemedlem

Musikkritikk.no er finansiert gjennom Kulturrådet fram til utgangen av 2021, og målet er å skrive om alle norske plater innen genrene klassisk musikk og samtidsmusikk.

Likevel, med et budsjett utover mitt arbeidsstipend kan din støtte gi meg mulighet til å skrive konsertanmeldelser (gjerne fra andre steder enn Oslo) og anmeldelser av internasjonale utgivelser. På lang sikt vil støtten kunne gi Musikkritikk.no en permanent eksistens, og kanskje til og med mulighet til å la andre kritikere slippe til.

Les artikler om klassisk musikk og samtidsmusikk

Siste anmeldelsen

platecover for Trio no Treble
Anmeldelse

Fullt trøkk uten diskant

Trio no Treble består av mørke strykeinstrumenter. De spiller tidligmusikk spenstig og elegant samt The Devil’s Deal Trio av Trygve Brøske.

Les mer »

Essay om kritikk

Essay

Den kvelende kritikken

«Den kvelende kritikken» er både et manifest og en brannfakkel om kritikkens funksjon, utfordringer og neglisjerte rolle. Teksten ble publisert i Morgenbladet 22/10, 2006, og den ble debattert eller fikk tilsvar i en rekke aviser og i flere radioprogrammer.

Les mer »

Hva er Musikkritikk.no?

Nyheter

Velkommen til Musikkritikk.no

Musikkritikk.no skal skrive anmeldelser/omtaler om samtlige norske klassiske plater, inkludert samtidsmusikk. Magnus Andersson står bak nettstedet og skrivingen muliggjøres gjennom et arbeidsstipend fra Kulturrådet.

Les mer »